OVER ONS
Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten. Zo komt de pijlinktvis hier altijd vers binnen en wordt hij in de keuken van kop tot staart schoongemaakt. We hebben altijd een mooi stukje vlees in huis, ter plekke gesneden en met een à la minute bereid sausje. Eén van onze specialiteiten is osso buco.
Deze wordt bereid volgens een recept dat door de jaren heen van generatie tot generatie is doorgegeven en nu nog steeds op deze manier klaargemaakt wordt.
Ook vindt u op de wijnkaart een overzichtelijke selectie Italiaanse wijnen uit diverse streken, geschikt voor smalle en brede portefeuilles.
Sinds 2011 werd de fakkel doorgegeven aan de tweede generatie. Evi en Nicola zorgen er samen met het hele team voor om ook anno 2000 dezelfde kwaliteit te blijven leveren. Met respect voor de oude traditie maar tegelijk ook strevend naar de hedendaagse mediteraanse keuken doen zij elke dag hun best om een lekker gerechtje op uw bord te toveren. Gezelligheid en een warme huiselijke sfeer zullen altijd nauw aan hun hart liggen, net zoals in de Italiaanse famiglia.