LUNCHMENU

 

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.
Prijs per persoon €29.90
*gerechten kunnen niet gewisseld worden

 

16/01 TEM 20/01-

VOORGERECHTEN

Ravioli
artisjok – pecorino – kerstomaatjes

Klassieke vitello tonnato
zacht gegaard kalfsvlees – tonijnmayonaise – appelkappers

HOOFDGERECHTEN


Kabeljauw
blanke botersaus – stoemp van prei – romanesco


Tournedos van rund
sausje van dragon – seizoensgroentjes – garnituur naar keuze

SEIZOENSMENU

€45 per persoon, minimum 2 personen.

VOORGERECHTEN

 

Ansjovis del Cantabrico
(artisanaal gefileerde ansjovis van de hoogste kwaliteit)

met compote van tomaat – zoete cevenne ui – huisgemaakte focaccia


OF

 

Sint -Jacobsvrucht
knolselder – lardo di colonato – gebrande romanesco


OF

 

Rundstartaar op onze wijze
gegrilde kropsla – zachte mosterdmayonaise
(indien gewenst afgewerkt met verse zwarte wintertruffel, supplement €12)

 

OF

 

King krab poot uit de oven (oorsprong Alaska – Red King Crab)
geklaarde boter – basilicum – tomaat – zwarte rijst

SUPPLEMENT €10

 

HOOFDGERECHTEN

 

Goudbrasem
met tartelette van raap – snijbiet – spitskool – zachte vadouvan

 

OF

 

Kalfsentrecôte
met structuren van broccoli – aardappelmousseline – jonge wortel – sesam


OF

 

Gegrilde rib-eye van Black Angus
klassiek – zwarte pepersaus – frietjes – seizoensgroentjes

 

OF

 

Rode poon
pittige wortel – oesterzwam – klassieke risotto – geroosterde granen

 

 

Nagerecht

Keuze uit onze dessertkaart

Valentijnsmenu – 14 februari

 

Op woensdagavond 14 februari serveren we enkel het valentijnmenu
Prijs per persoon €55

VOORGERECHTEN

Ansjovis del Cantabrico
(artisanaal gefileerde ansjovis van de hoogste kwaliteit)

met compote van tomaat – zoete cevenne ui – huisgemaakte focaccia


OF

Sint -Jacobsvrucht
knolselder – lardo di colonato – gebrande romanesco


OF

Tagliolini

met zwarte truffel – San Danieleham – schuim van pecorino

INTERMEZZO

Scropino van frambozensorbet
wodka – prosecco

 

 

HOOFDGERECHTEN

Rib -Eye van Black angus
gepofte aubergine – artisjok – gekonfijte aardappel

OF

Goudbrasem
met tartelette van raap – snijbiet – spitskool – zachte vadouvan

OF

Rode poon
pittige wortel – oesterzwam – klassieke risotto – geroosterde granen

Nagerechten

Huisgemaakte cheesecake met bosvruchten en speculoos

OF

Keuze uit de dessertaart

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer