• Lunchmenu
  • Seizoensmenu
  • Valentijn

Lunchmenu

Van dinsdag tem zaterdag serveren we tussen 12u en 13u30 een speciaal lunchmenu.

2-gangen lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 30,50
3-gangen* lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 36,50*
Voor andere koffiebereidingen wordt een supplement aangerekend.

 

18/02 TEM 22/02

 

VOORGERECHTEN

 

Garnaalkroket
 jonge kropsla – vinaigrette salé – Noordzee garnaal


of

Pappardelle
blanke kalfsragout – pancetta – parmigiano

HOOFDGERECHTEN

 

Rode poon
Fideuà mediterana – calamari – erwt – jus van schaaldieren – groene asperges

of

Filet pure
sausje van wilde paddenstoelen – witloof – verse aardappelkroket

NAGERECHT*

Huisbereide tiramisu

 

Seizoensmenu

HET SEIZOENSMENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET GANSE GEZELSCHAP AAN TAFEL. MINIMUM 2 PERSONEN.

3-GANGEN SEIZOENSMENU – PRIJS PER PERSOON € 58
4-GANGEN SEIZOENSMENU* – PRIJS PER PERSOON €79 (op vrijdag- & zaterdagavond pas vanaf 19u00)
*Tussengang: Pomme moscovite 10 gr Royal Belgian Caviar gold label – geplette aardappel – zure room 

VOORGERECHTEN

Salade van Noordzee krab
gekonfijte citroen – venkel – chorizo – krokant van algen

OF

Kreeft

gegaard in keeftenboter – aardpeer – rammenas – kreeftenjus met specerijen
supplement €9

OF

Gelakt buikspek

risotto – pecorino – guanciale – crunch van pijnboompit – peterselie

OF

Tarbot “Dugléré”
 akkerzwam – Noordzee garnaal – brunoise van tomaat – witte wijnsaus
supplement €9

OF

Gedroogde entrecôte
ambachtelijke charcuterie van Limburgse bodem – aioli – zwarte olijf – macadamia noot

HOOFDGERECHTEN

Lomo van Duroc
(met vet dooraderd mals stukje vlees van het Duroc varken)
zwarte look – jonge spinazie – schorseneer – koningsoesterzwam – crème van aardappel – cashew

OF

Wilde zeebaars
jus van schaaldieren – compote van tomaat – groene asperges
geserveerd met een side dish van fideuà mediterana (calamari – langoustine – erwt)

OF

Entrecôte Piemontese
gekonfijte aardappel – aubergine – gebrande sjalot – broccolini – vleesjus

OF

Iberico Lamskroontje
zoetpunt paprika – crème van polenta – kikkererwt – courgette – lamsjus
supplement €5

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

Valentijn

Reserveringen voor deze gelegenheid kunnen enkel online gebeuren.
Op Valentijn 14 februari kan u kiezen uit 2 formules.
Het seizoensmenu en onze klassieke kaart is dan niet beschikbaar.

Formule 1 – VALENTIJNSMENU (Lunch & Diner)

Gastronomisch menu met keuze tussen 4- of 5-gangen
Prijs 4-gangen €65 pp = 1, 3, 4 & 5
Prijs 5-gangen €85 pp = 1, 2, 3, 4 & 5

Voor het Valentijnsmenu kan er gereserveerd worden op volgende tijdstippen:
Lunch 14 februari:

12u00 -12u30 – 13u00 (met vermelding Valentijnsmenu)
Tijdens de lunch kan er ook gekozen worden voor een 3-gangen valentijnslunch.
Prijs voor het 3-gangen menu is €50 pp = 1, (3 of 4) &5
Diner 14 februari:

19u30 – 20u00 – 20u30 of 21u00. (geen vermelding nodig)

Bekijk hier het Valentijnsmenu

Formule 2 “EARLY CUPIDO” – A LA CARTE

Heeft u later op de avond nog romantische plannen?
Wenst u liever a la carte te tafelen of is een uitgebreid menu niets voor u?
Kies dan voor deze vroegavond fromule,
Tussen 17u30 en 19u45 serveren we een aangepaste kleinere à la carte
deze gerechten vindt u hier: Valentijn a la carte

Belangrijk!
Een tafeltje reserveren voor deze formule kan enkel om 17u30 of 18u00.
Om 19u45 dient de tafel terug beschikbaar te zijn.
Tijdens deze uren serveren we geen valentijnsmenu.

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer