• Lunchmenu
  • Seizoensmenu
  • -

Lunchmenu

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.

2-gangen lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 29,90
3-gangen* lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 35,90*
Voor andere koffiebereidingen wordt een supplement aangerekend.

-18/06 TEM 22/06-

VOORGERECHTEN

Scrigni con burrata di Puglia
pasta gevuld met burrata – kerstomaatjes – crème van gerookte burrata

of

Vitello tonnato “op onze wijze”

zacht gegaard kalfsvlees – tonijnmayonaise – salsa verde

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde pijlinktvis
fregula sarda – vongole – venkel – groene asperges

of

Arrosticini

aardappel uit de oven – saffraan aioli – frisse tomatensalade met verse kruiden

NAGERECHT*

 

Sgroppino van citroen-basilicum

Seizoensmenu

HET MENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET VOLTALLIGE GEZELSCHAP AAN TAFEL EN DIT VOOR MINIMUM 2 PERSONEN

VOORGERECHTEN

Open ravioli
kingkrab – groene asperges – sesam – schuim van citroenthym


OF

 

Tartaar van wilde zeebaars

boullion van gazpacho – komkommer – gerookte burrata


OF

 

Vitello tonnato “Deluxe”
een reïnterpretatie van de klassieker anno 2019

zacht gegaard kalfsvlees – tonijn – tonijnmayonaise – bottarga – salsa verde


OF

 

1/2 Kreeftje (+/- 250gr)
zwarte linguine – sausje van prosecco, kerstomaatjes & schaaldieren
SUPPLEMENT €7,5

HOOFDGERECHTEN

Tagliata van Frans rund
compote van San Marsano – cevennes ui – artisjok – poeder van zwarte olijf – aardappel uit de oven

OF

Kort gegrilde tonijn met insalata verde (koud gerecht)
fregula sarda – avocado – tuinbonen – groene asperges – jonge spinazie & gemberolie

OF

Rode poon
safraanrisotto – gremolada – bimi- couscous van broccoli – jus van kurkuma

OF

 

Calamari ripieni
opgevulde pijlinktvis met ansjovis, courgette en kappertjes
crème van courgette – snijbiet –  jonge spinazie – gekonfijte aardappel – knoflookschuim

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

3-GANGEN SEIZOENSMENU:
PRIJS PER PERSOON €55

4-GANGEN SEIZOENSMENU*
PRIJS PER PERSOON €65

*Het 4-gangen menu wordt uitgebreid met een tussengerechtje:
Paccheri met kerstomaatjes & verse burrata

-

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer