LUNCHMENU

 

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.

2-gangen lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 29,90
3-gangen* lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 35,90*
Voor andere koffiebereidingen wordt een supplement aangerekend.

 

-16/04 TEM 20/04-

VOORGERECHTEN

Gegrilde scampi
risotto met structuren van groene en witte  asperges


of

Asperges op Vlaamse wijze

geklaarde boter – ei – peterselie

 

HOOFDGERECHTEN

Vis volgens marktaanbod
stoemp van prei & lardo – witte asperges – jus van witte wijn

of

Tagliata van picanha

oesterzwam – spinazie – aioli van zwarte look – patate al forno

NAGERECHT*


Affogato al cafè
vannile-ijs overgoten met een shot espresso

SEIZOENSMENU

HET MENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET VOLTALLIGE GEZELSCHAP AAN TAFEL EN DIT VOOR MINIMUM 2 PERSONEN


VOORGERECHTEN

 

Open ravioli
kingkrab – structuren van asperges – sesam – schuim van citroenthym


OF

Sint – jakobsvrucht

consommé van ossenstaart – guanciale di colonnata – gebrande bloemkool – zwarte look

OF

1/2 Kreeftje (+/- 250gr)
zwarte linguine – sausje van prosecco, kerstomaatjes & schaaldieren
SUPPLEMENT €7,5


OF

Rundertartaar

mosterdvinaigrette – kwartelei – radijs – augurk – zilveruitjes

 

 

HOOFDGERECHTEN

Lamsfilet met een korstje van kruiden uit eigen tuin
crème van broccoli – ratte aardappel – groenten van het moment – lamsjus met rode porto

OF

Schotse zalmfilet
klassieke bereiding met mousseline – Belgische asperges – natuuraardappeltjes – kervel – prei

OF

Rode poon
safraanrisotto – gremolada – jonge broccoli – couscous van broccoli – jus van kurkuma

OF

Calamari ripieni
opgevulde pijlinktvis met ansjovis, courgette en kappertjes
crème van courgette – snijbiet –  jonge spinazie – gekonfijte aardappel – knoflookschuim

 

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

 

3-GANGEN SEIZOENSMENU:
PRIJS PER PERSOON €55


4-GANGEN SEIZOENSMENU*
PRIJS PER PERSOON €65

*Het 4-gangen menu wordt uitgebreid met een tussengerechtje:

Scrigni con burrata di Puglia
pasta gevuld met burrata  – asperges – San Daniele ham

MOEDERDAG 12 MEI

GASTRONOMISCH LUNCHEN MET LIVE ACHTERGROND MUZIEK

 

VOORGERECHTEN

Vitello tonnato “Deluxe”
een reïnterpretatie van de klassieker anno 2019

 

OF

 

Open ravioli

kingkrab – tartaar van asperges – schuim van citroengras – lenteui

 

TUSSENGERECHT

Tagliolini nero all astice

zwarte pasta – jus van schaaldieren – 1/2 kreeftje

 

HOOFDGERECHTEN

Filet van lam

kruidenkorst – artisjok – broccoli – knoflookaardappel – jus van rode wijn

 

OF

 

Vis uit de dagvangst

klassieke beurre blanc – grijze garnaaltjes – gebrande prei – rucolapuree

 

NAGERECHTEN

Soepje van witte chocolade

ijs van geroosterde kokos – verse aardbeien – munt

 

OF

 

Huisbereide cheesecake

yoghurt ijs – passievrucht – crumble van noten

 

4 – GANGEN Moederdagmenu

PRIJS PER PERSOON €75.

 

 

Op 12 mei zijn we alleen geopend voor de lunch en serveren enkel het moederdagmenu, a la carte eten is dan niet mogelijk.  Wijzigingen in de gerechten zijn niet mogelijk.
Voor kinderen onder 14 jaar voorzien we aangepaste gerechten.

RESERVATES

Reservaties voor deze gelegenheid worden enkel via ons reservatiesysteem geregistreerd.
Telefonisch kunnen er geen reservaties genoteerd worden.

 

 

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer