LUNCHMENU

 

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.
Prijs per persoon €29.90
*gerechten kunnen niet gewisseld worden

 

-11/12 TEM 15/12-

VOORGERECHTEN

 Garnaalkroketje

grijze garnalen – frisse salade – gefruite peterselie

of

Pasta e fagioli

Italiaanse wintersoep met borlotti bonen, pancetta en pasta

 

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars
crème van butternut – zwarte rijst – peulerwten – gekonfijte tomaatjes

of

Gegrilde ossenhaas
crème van knolselder – witloof – gekonfijte aardappel – jus van rode wijn

SEIZOENSMENU

HET MENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET VOLTALLIGE GEZELSCHAP AAN TAFEL EN DIT VOOR MINIMUM 2 PERSONEN


VOORGERECHTEN


Kalfstartaar & Sint – jakobsvrucht

dragonmayonaise – witloof – appelkapper – crumble van hazelnoot – kruidenolie

OF

Gebakken ganzenlever
salade van radicchio, appel, peer en knolselder – rozijnenbrood – structuur van amarone wijn – vino cotto van vijgen

OF

Mediterraanse bouillabaisse

mosselen – vongole – scampi – calamari – zachte pernod – rouille op toast

OF

King Krab poot
(ALASKA RED KING KRAB)
goede boter – zwarte rijst – kersttomaatjes – frisse kruiden
supplement € 7,5

 

HOOFDGERECHTEN

Pluma Iberico belotta
(met vet dooraderd mals stukje vlees van het Iberico varken)
wortel – zwarte look – parelcouscous – geroosterde zoetpuntpaprika

OF

Kort gegrilde tonijn
raapsteel – rammenas –  – avocado – tomatenbrunoise – fregula sarda – tuinkruiden

OF

Schelvishaasje
butternut – rode rijst – romanesco – schuim van visfond – sluimererwtjes

OF

Filet van hert
crème van knolselder – pommes dauphine – savooikool – Italiaans spek  – jus van rode wijn – witloof – vijg
supplement € 7,5

 

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

3-GANGEN SEIZOENSMENU:
PRIJS PER PERSOON €54


4-GANGEN SEIZOENSMENU*
PRIJS PER PERSOON €64

*Het 4-gangen menu wordt uitgebreid met een tussengerechtje:
Panciotti funghi e fontina
pasta gevuld met wilde champignons & fontinakaas thijmsausje – gegrilde radicchio – Italiaans spek & wilde paddenstoelen

NIEUWJAARLUNCH 2019

ENKEL BESCHIKBAAR TIJDENS DE LUNCH OP 2 JANUARI 2019.
GEEN A LA CARTE MOGELIJK TIJDENS DE LUNCH OP 2 JANUARI.

 

VOORGERECHTEN


Gebakken scampi

sausje met witte wijn , tomaatjes en knoflook – linguine

OF

Carpaccio van jong hert
ganache van ganzenlever – crumble van noten – roodloof – compote van vijgen

OF

Mediterraanse bouillabaisse

mosselen – vongole – scampi – calamari – zachte pernod – rouille op toast

OF

Garnaalkroket
grijze garnalen – frisse salade – citroenolie

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

 

Sliptongetjes
in goede boter gebakken – frisse salade – aardappelpuree

OF

Kort gegrilde tonijn
raapsteel – rammenas –  – avocado – tomatenbrunoise – fregula sarda – tuinkruiden

OF

Schelvishaasje
butternut – rode rijst – romanesco – schuim van visfond – sluimererwtjes

OF

Tournedos van Iers rund
crème van knolselder – pommes dauphine – savooikool – Italiaans spek  – jus van rode wijn

 

 

NAGERECHTEN


Keuze uit onze dessertkaart

 

 

3-GANGEN NIEUWJAARLUNCH:

PRIJS PER PERSOON €45
INCLUSIEF EEN GLAASJE PROSECCO AANGEBODEN DOOR DE ZAAK OM TE KLINKEN OP HET NIEUWE JAAR!

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer