• Lunchmenu
  • Seizoensmenu
  • -

Lunchmenu

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.

2-gangen lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 29,90
3-gangen* lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 35,90*
Voor andere koffiebereidingen wordt een supplement aangerekend.

 

-13/08 TEM 17/08-

VOORGERECHTEN

 

Strozzapreti
(korte, typische pasta uit Umbria)
guanciale – jonge spinazie – sausje van pecorinokaas

of

Klassieke tomaat garnaal

grijze garnaaltjes – citroenmayonaise – jonge kropsla

HOOFDGERECHTEN

Roodbaars
safraanrisotto – groene asperges – jonge spinazie – schuim van mosselen

of

Kalfsmedaillon
crème van broccoli – peulerwt – jus van marsala – gekonfijte aardappel

NAGERECHT* 

Chocolade brownie

crème van mascarpone – hazelnootijs

Seizoensmenu

HET MENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET VOLTALLIGE GEZELSCHAP AAN TAFEL EN DIT VOOR MINIMUM 2 PERSONEN

VOORGERECHTEN

Open ravioli
kingkrab – groene asperges – sesam – schuim van citroenthym


OF

 

Tartaar van wilde zeebaars

boullion van gazpacho – komkommer – gerookte burrata


OF

 

Vitello tonnato “Deluxe”
een reïnterpretatie van de klassieker anno 2019

zacht gegaard kalfsvlees – tonijn – tonijnmayonaise – bottarga – salsa verde


OF

 

Verse Langoustines à la plancha
kruidige olie van de scharen – citroenfoccacia – jonge basilicum
SUPPLEMENT €7,5

HOOFDGERECHTEN

Tagliata van Frans rund
compote van San Marsano – cevennes ui – artisjok – poeder van zwarte olijf – aardappel uit de oven

OF

Kort gegrilde tonijn met insalata verde (koud gerecht)
fregula sarda – avocado – tuinbonen – groene asperges – jonge spinazie & gemberolie

OF

Roodbaars
wortelcrème – jus van schaaldieren – courgette – citroenpuree

OF

Piatto del pescatore
risotto van zwarte rijst – mosselen – vongole – scampi – calamari 

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

3-GANGEN SEIZOENSMENU:
PRIJS PER PERSOON €55

4-GANGEN SEIZOENSMENU*
PRIJS PER PERSOON €65

*Het 4-gangen menu wordt uitgebreid met een tussengerechtje:
Paccheri met kerstomaatjes & verse burrata

-

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer