• Lunchmenu
  • Seizoensmenu

Lunchmenu

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.

2-gangen lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 30,50
3-gangen* lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 36,50*
Voor andere koffiebereidingen wordt een supplement aangerekend.

 

03/12  TEM 07/12

VOORGERECHTEN

Krabsalade
jonge kropsla – gekonfijte citroen – appelselder – dragon – krulandijvie

of

Tagliatelle boscaiola

culatello – boschampignons – zwarte olijf – saffraan

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauwhaasje
brandade – bloemkool – romanesco – hazelnoot – jus van garnaal

of

Pluma Iberico
(met vet dooraderd mals stukje vlees van het Duroc varken)
bimi – jonge spinazie – schuim van salie – polenta – groene kruiden

NAGERECHT* 

Huisgemaakte Tiramisu

Seizoensmenu

HET SEIZOENSMENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET GANSE GEZELSCHAP AAN TAFEL. MINIMUM 2 PERSONEN.

3-GANGEN SEIZOENSMENU – PRIJS PER PERSOON € 55
4-GANGEN SEIZOENSMENU* – PRIJS PER PERSOON €79 (op vrijdag- & zaterdagavond pas vanaf 19u00)
*Tussengang: Pomme moscovite 10 gr Royal Belgian Caviar gold label – geplette aardappel – zure room 

VOORGERECHTEN

Grijze Noordzee garnaal
structuren van knolselder – vinaigrette van tomaat – vogelmuur

OF

Sint – Jacobsvrucht
bereidingen van aardpeer – hazelnoot – rammenas
optioneel afgewerkt met 10 gr Royal Belgian Caviar gold label – supplement € 19

OF

Porchetta (lauw geserveerd)
salsa verde – sucrine – gepekelde groentjes – poeder van zwarte olijf

OF

Mediterraanse bouillabaisse
mosselen – vongole – scampi – calamari – Sint-Jacobsvrucht – zachte pernod – rouille op toast – noordzeegarnaal
supplement €7

OF

Tagliatelle con tartufo bianco d’Alba
5 gr verse witte truffel uit Alba & parmigiano 36 mesi
supplement €35

HOOFDGERECHTEN

Pluma Duroc de Batallé
(met vet dooraderd mals stukje vlees van het Duroc varken)
gebrande bloemkool – cashewnoot – aardappelmousseline – zilverui – crème van Savora mosterd

OF

Kabeljauwhaasje
salade van krab & gekonfijte citroen – boerenkool – brunoise van aardappel – bouillon van krab

OF

Filet van hert
dauphine aardappel – pastinaak – witloof – veenbes – wildjus
supplement €7

OF

Pladijsfilet
structuren van Parijse champignon – mosseljus – aardappelcrème – grijze Noordzee garnaal

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer