LUNCHMENU

 

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.
Prijs per persoon €29.90
*gerechten kunnen niet gewisseld worden

 

 

-18/09 TEM 22/09-

VOORGERECHTEN

 

Gegrilde octopus
crème van avocado – sesam – tuinkruiden – dragonmayonaise

of

Ravioli ai porcini (eekhoorntjesbrood)
beurre blanc – San Danieleham

 

HOOFDGERECHTEN


Zeebaars uit de oven
cevenne ui – knoflook – zuiderse kruiden – aardappels

of

Rundstournedos
crème van wortel – paarse wortel – gedroogde ui – gegrilde aardappel

SEIZOENSMENU

PRIJS PER PERSOON €49, MINIMUM 2 PERSONEN.

HET MENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET VOLTALLIGE GEZELSCHAP AAN TAFEL.

 

VOORGERECHTEN

Kalfstartaar & Sint – jakobsvrucht

dragonmayonaise – witloof – appelkapper – crumble van hazelnoot – kruidenolie

OF

Secreto “07”
(met kruiden en gin gepekelde entrecote “Rubia galega”)
Pane carasau – crème van burrata – knoflookolie – tomatenvariëteiten – pijnboompit


OF

Mediterraanse boulliabaise

mosselen – vongole – scampi – calamari – zachte pernod – rouille op toast

OF

Langoustine
tomatenvinaigrette – vongole – zwarte rijst – crème van basilicum – lardo di colonnata
supplement € 6

 

HOOFDGERECHTEN

 

 

Pluma Iberico belotta
(met vet dooraderd mals stukje vlees van het Iberico varken)
wortel – zwarte look – parelcouscous – geroosterde zoetpuntpaprika
supplement € 6

OF

Kort gegrilde tonijn
sesam – rammenas –  – avocado – tomatenbrunoise – fregula sarda – tuinkruiden

OF

Rundstournedos
gekonfijte aardappel – tomatenboter – structuren van artisjok – zwarte olijf

OF

Zeebaars
risotto van pijlinktvis – gesauteerde mosselen – schuim van prosecco – venkel & spinazie

 

 

NAGERECHT

Keuze uit onze dessertkaart

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer