LUNCHMENU

 

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.
Prijs per persoon €29.90
*gerechten kunnen niet gewisseld worden

 

-15/01 TEM 19/01-

VOORGERECHTEN

 

Klassieke krabsalade

noordzeekrab – verse cocktail – jonge kopsla

of

Pappardelle met wildragout

afgewerkt met verse parmezaanschilfers

 

HOOFDGERECHTEN

 

Kalfstournedos
aardappelpuree – geroosterde paprika – aioli van zwarte look – artisjok

of

Zeebaars
met risotto van jonge spinazie – gegrilde groene asperges – kruidenolie

SEIZOENSMENU

HET MENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET VOLTALLIGE GEZELSCHAP AAN TAFEL EN DIT VOOR MINIMUM 2 PERSONEN


VOORGERECHTEN

 

Kalfstartaar & Sint – jakobsvrucht
dragonmayonaise – witloof – appelkapper – crumble van hazelnoot – kruidenolie

OF

Carpaccio van ossehaas
ganache van eendenlever – compote van vijg – crumble van noot – roodlof

OF

Mediterraanse bouillabaisse
mosselen – vongole – scampi – calamari – zachte pernod – rouille op toast

OF

King Krab poot
(ALASKA RED KING KRAB)
goede boter – zwarte rijst – kersttomaatjes – frisse kruiden
supplement € 7,5

 

 

 

HOOFDGERECHTEN

Haasje van Iberico varken
crème van geroosterde knolselder  – artisjok – oesterzwam – krokante aardappel – zwarte aioli – gerookte paprika

OF

Kort gegrilde tonijn
raapsteel – rammenas –  – avocado – tomatenbrunoise – fregula sarda – tuinkruiden

OF

Schelvishaasje
butternut – rode rijst – romanesco – schuim van visfond – sluimererwtjes

OF

Picanha van Rubia Gallega
crème van polenta – pittige wortel – gekarameliseerde wortel – krokant zuurdesem – groene olie

 

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

 

3-GANGEN SEIZOENSMENU:
PRIJS PER PERSOON €55


4-GANGEN SEIZOENSMENU*
PRIJS PER PERSOON €65

*Het 4-gangen menu wordt uitgebreid met een tussengerechtje:

Scrigni con burrata di Puglia
pasta gevuld met burrata – kerstomaatjes – groene asperges – San Daniele ham

MENU SAN VALENTINO

ENKEL BESCHIKBAAR  ‘S AVONDS OP 14 FEBRUARI.
GEEN A LA CARTE MOGELIJK TIJDENS HET DINER OP VALENTIJN.

 

VOORGERECHTEN


TERRINE VAN GANZENLEVER
compote van vijgen – vino cotto – notencrumble – rozijnentoast

OF

CARPACCIO VAN GAMBERO ROSSO 
met st – jacobsvrucht – citroenemulsie – tuinkruiden – focaccia

 

TUSSENGERECHT

GEGRILDE HALVE KREEFT  
tagliolini – kerstomaatjes – prosecco – verse kruiden

 

HOOFDGERECHTEN

FILET VAN GRIET
schuim van blanke boter – crème van aardappel  & parmigiano – vongole – jonge spinazie

OF

GEGRILDE OSSENHAAS
sausje van primitivowijn – groene peper  – pommes dauphine – seizoensgroentjes

 

NAGERECHTEN


SABAYON MET PROSECCO & SORBET VAN AARDBEI

OF

MOULLEUX VAN DONKERE CHOCOLADE – IJS VAN WITTE CHOCOLADE – MACADAMIANNOOT

OF

HUISGEMAAKTE TIRAMISU

 

4 – GANGEN VALENTIJNMENU:

PRIJS PER PERSOON €75.


RESERVEREN VOOR DIT MENU KAN ENKEL VIA ONS RESERVATIESYSTEEM, TELEFONISCH WORDEN ER GEEN RESERVATIES GEREGISTREERD.

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer