• Lunchmenu
  • Seizoensmenu
  • -

Lunchmenu

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.

2-gangen lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 29,90
3-gangen* lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 35,90*
Voor andere koffiebereidingen wordt een supplement aangerekend.

 

-15/10  TEM 19/10-

 

VOORGERECHTEN

Ragu di pesce in bianco
Calamarata (korte pasta) – zeekraal – jonge spinazie

of

Handgesneden tartaar van Belgisch witblauw

dragon – Savora mosterd – crunch van ui & aardappel 

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars uit de oven
chorizo – zoete ui – crème van erwt – verse kruiden – krieltjes

of

Roulade van kalfs
mozzarella – San Danieleham – jus van salie – mini courgettes – crème van aardappel

NAGERECHT* 

Biscuit van amandel – dulce de leche – kaneelijs

Seizoensmenu

HET MENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET VOLTALLIGE GEZELSCHAP AAN TAFEL EN DIT VOOR MINIMUM 2 PERSONEN

VOORGERECHTEN

Handgesneden tartaar van Belgisch witblauw
Gillardeau oester – krokante aardappel – jus van oester – zeevenkel – poeder van peterselie
– optioneel afgewerkt met 10 gr Royal Belgian Caviar gold label – supplement € 19 (10gr)

OF

Grijze Noordzee garnaal

structuren van knolselder – vinaigrette van tomaat – vogelmuur

OF

Vitello tonnato “DELUXE”

zacht gegaard kalfsvlees – kort gegrild stukje tonijn – tonijnmayonaise – bottarga – salsa verde

OF

Gebrande langoustine (2 stuks, lauw geserveerd)
dragon – crème van curry – Amsterdamse ui – cashewnoot – quinoa – sucrine
supplement €7

HOOFDGERECHTEN

Pluma Duroc de Batallé
(met vet dooraderd mals stukje vlees van het Duroc varken)
gebrande bloemkool – cashewnoot – aardappelmousseline – zilverui – crème van Savora mosterd

OF

Piatto del pescatore
risotto van zwarte rijst – mosselen – vongole – scampi – calamari – venkel

OF

Tagliata van Toscaans rund
compote van tomaat – zoete ui – artisjok – poeder van zwarte olijf – geroosterde aardappel

OF

Gebakken tarbot
structuren van Parijse champignon – mosseljus – aardappelcrème – grijze Noordzee garnaal
supplement € 7

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

 

 

3-GANGEN SEIZOENSMENU:
PRIJS PER PERSOON €55

4-GANGEN SEIZOENSMENU*
PRIJS PER PERSOON € 79
op vrijdag- & zaterdagavond pas vanaf 19u00 beschikbaar

* Pomme moscovite
10 gr Royal Belgian Caviar gold label – geplette aardappel – zure room – bieslook

-

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer