LUNCHMENU

 

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.
Prijs per persoon €29.90
*gerechten kunnen niet gewisseld worden

 

-22/05 TEM 26/05-

VOORGERECHTEN

Witte asperges
62°C ei – goede boter – peterselie

of

Carpaccio van kalfs
citrus olijfolie – tuinkruiden – radijs

 

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars
puree van zoette aardappel – gebakken  spinazie – zoetpuntpaprika

of

Scaloppina al limone
gebakken kalfslapje met jus van citroen – pecorino – groene asperges – gegrilde aardappel

SEIZOENSMENU

VOORGERECHTEN

Carpaccio van mediterraanse rode gamba (30gr)
met emulsie van citrus en olijfolie – radijs – tuinkruiden – pan cristal

 

OF

 

Secreto “07”
(met kruiden en gin gepekelde entrecote “Rubia galega”)
Pane carasau – crème van burrata – knoflookolie – tomatenvariëteiten – pijnboompit

OF

Ijslandse Langoustine
citroenrisotto – structuren van asperges
supplement € 6

OF

Ansjovis del Cantabrico
(artisanaal gefileerde ansjovis van de hoogste kwaliteit)
met compote van tomaat – zoete cevenne ui – huisgemaakte focaccia

 

HOOFDGERECHTEN

 

Pluma Iberico belotta
(met vet dooraderd mals stukje vlees van het Iberico varken)
geroosterde aardappel – aioli – zoetpuntpaprika – auberginekaviaar – amandelcrunch
supplement € 6

OF

Goudbrasem
met tartelette van raap – snijbiet – spitskool – zachte vadouvan

OF

Lamskroontje
groene asperges – snijboon – pittige wortel – couscous – jus van rozemarijn

OF

Roodbaars
witte asperges – crème van dooier – jus van morieltjes – ratte aardappel – peterselie

 

Nagerecht

Keuze uit onze dessertkaart

 

€49 per persoon, minimum 2 personen.

MOEDERDAG – Gastronomisch lunchen met live muziek.

Op zondag 13 mei zullen we uitzonderlijk open zijn tijdens de middag.

We serveren dan enkel een speciaal 4-gangen degustatie menu met live achtergrond muziek.

Prijs voor het menu bedraagt €58 pp

 

VOORGERECHTEN

Carpaccio van mediterraanse rode gamba (30gr)
met emulsie van citrus en olijfolie – radijs – tuinkruiden – pan cristal

OF

Witte asperges
met iberico bellota 36 maanden – 62°C ei – peterselie

OF

Gegrilde gamba
citroenrisotto – structuren van asperges

 

TUSSENGERECHT

Tagliolini ai frutti di mare
vongole – mosselen – calamari

 

HOOFDGERECHTEN


Gegrilde koteletjes van lamskroon
compote van tomaatjes – snijboon – pittige wortel – knoflookpuree – jus van rozemarijn

OF

Filet pur
zwarte pepersaus – seizoensgroentjes – verse frietjes

OF

Roodbaars
witte asperges – beurre blanc van prosecco – jonge kropsla – ratte aardappel – peterselie

 

NAGERECHT

Keuze uit onze dessertkaart

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer