• Lunchmenu
  • Seizoensmenu
  • Valentijn

Lunchmenu

Van dinsdag tem zaterdag serveren we tussen 12u en 13u30 een speciaal lunchmenu.

2-gangen lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 30,50
3-gangen* lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 36,50*
Voor andere koffiebereidingen wordt een supplement aangerekend.

 

-14/01 TEM 18/01-

 

VOORGERECHTEN

 

Gebrande coquille
jus van erwt – pastinaak – radijs


of

Rosbief van Wagyu
salsa verde – sucrine – gepekelde groentjes

HOOFDGERECHTEN

 

 

Dorade filet
remoulade van spitskool – gebrande sjalot – ratte aardappel

of

Zwartpootkip
wortelcrème – akkerzwam – geroosterde aardappel – jus van marsala

NAGERECHT*


Citroentaartje

Klassieke dame blanche

 

Seizoensmenu

HET SEIZOENSMENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET GANSE GEZELSCHAP AAN TAFEL. MINIMUM 2 PERSONEN.

3-GANGEN SEIZOENSMENU – PRIJS PER PERSOON € 55
4-GANGEN SEIZOENSMENU* – PRIJS PER PERSOON €79 (op vrijdag- & zaterdagavond pas vanaf 19u00)
*Tussengang: Pomme moscovite 10 gr Royal Belgian Caviar gold label – geplette aardappel – zure room 

VOORGERECHTEN

Salade van Noordzee krab
gekonfijte citroen – venkel – chorizo – krokant van algen

OF

Sint-Jacobsvrucht

bereidingen van aardpeer – hazelnoot – rammenas – krokant van aardappel
supplement €5

OF

Porchetta (lauw geserveerd)
salsa verde – sucrine – gepekelde groentjes – poeder van zwarte olijf

OF

Gambero rosso
gegaard in dashiboter – zwarte risotto – rode biet

OF


Tagliatelle met Périgord truffel
5 gr verse zwarte truffel uit Périgord & parmigiano 36 mesi – botersausje

supplement ???

HOOFDGERECHTEN

Pluma van Duroc
(met vet dooraderd mals stukje vlees van het Duroc varken)
polenta – flowersprout – jonge spinazie – koningsoesterzwam – cashewcrunch – schuim van salie

OF

Kabeljauwhaasje
brandade – structuren van bloemkool – hazelnoot – gepofte quinoa – jus van tijm

OF

Pladijsfilet
gekarameliseerde witloof – jonge knolgroentjes – crème van aardappel – kervel

OF

Iberico Lamskroontje
gebrande sjalot – pittige wortel – aubergine – gekonfijte aardappel – oosterse specerijen – lamsjus
supplement €5

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

Valentijn

Reserveringen voor deze gelegenheid kunnen enkel online gebeuren.
Op Valentijn 14 februari kan u kiezen uit 2 formules.
Het seizoensmenu en onze klassieke kaart is dan niet beschikbaar.

Formule 1 – VALENTIJNSMENU (Lunch & Diner)

Gastronomisch menu met keuze tussen 4- of 5-gangen
Prijs 4-gangen €65 pp = 1, 3, 4 & 5
Prijs 5-gangen €85 pp = 1, 2, 3, 4 & 5

Voor het Valentijnsmenu kan er gereserveerd worden op volgende tijdstippen:
Lunch 14 februari:

12u00 -12u30 – 13u00 (met vermelding Valentijnsmenu)
Tijdens de lunch kan er ook gekozen worden voor een 3-gangen valentijnslunch.
Prijs voor het 3-gangen menu is €50 pp = 1, (3 of 4) &5
Diner 14 februari:

19u30 – 20u00 – 20u30 of 21u00. (geen vermelding nodig)

Bekijk hier het Valentijnsmenu

Formule 2 “EARLY CUPIDO” – A LA CARTE

Heeft u later op de avond nog romantische plannen?
Wenst u liever a la carte te tafelen of is een uitgebreid menu niets voor u?
Kies dan voor deze vroegavond fromule,
Tussen 17u30 en 19u45 serveren we een aangepaste kleinere à la carte
deze gerechten vindt u hier: Valentijn à la carte

Belangrijk!
Een tafeltje reserveren voor deze formule kan enkel om 17u30 of 18u00.
Om 19u45 dient de tafel terug beschikbaar te zijn.
Tijdens deze uren serveren we geen valentijnsmenu.

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer