LUNCHMENU

 

Van dinsdag tem zaterdag serveren we een speciaal lunchmenu.
Deze formule bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een tasje koffie of thee.
U heeft zowel bij het voorgerecht als bij het hoofdgerecht telkens keuze tussen vis of vlees.

2-gangen lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 29,90
3-gangen* lunchmenu inclusief tasje koffie of thee, € 35,90*
Voor andere koffiebereidingen wordt een supplement aangerekend.

 

-20/03 TEM 23/03-

 

VOORGERECHTEN

Gerookte schotse zalm
pesto van dille – rauwe spinazie – pijnboompitjes


of

Agnolotti in brodo
(kleine ravioli gevuld met mortadella & parmezaan)

in een consommé van ossenstaart – fijne groentjes

 

HOOFDGERECHTEN

Filet van zeebaars
risotto – venkel – groene asperges – schuim van citroenthym

of

Lauwe carpaccio
oude parmezaan – aardappel uit de oven – aioli – mediterraanse salade

NAGERECHT*


Klassieke dame blanche

SEIZOENSMENU

HET MENU WORDT ENKEL GESERVEERD VOOR HET VOLTALLIGE GEZELSCHAP AAN TAFEL EN DIT VOOR MINIMUM 2 PERSONEN


VOORGERECHTEN

 

Open ravioli
kingkrab – structuren van asperges – sesam – schuim van citroenthym


OF

Sint – jakobsvrucht

consommé van ossenstaart – guanciale di colonnata – gebrande bloemkool – zwarte look

OF

1/2 Kreeftje (+/- 250gr)
zwarte linguine – sausje van prosecco, kerstomaatjes & schaaldieren
SUPPLEMENT €7,5


OF

Rundertartaar

mosterdvinaigrette – kwartelei – radijs – augurk – zilveruitjes

 

 

HOOFDGERECHTEN

Haasje van Iberico varken
  crème van geroosterde knolselder  – artisjok – oesterzwam – krokante aardappel – zwarte aioli – gerookte paprika

OF

Picanha van Rubia Gallega
crème van polenta – pittige wortel – gekarameliseerde wortel – krokant zuurdesem – groene olie

OF

Rode poon
safraanrisotto – gremolada – jonge broccoli – couscous van broccoli – jus van kurkuma

OF

Calamari ripieni
opgevulde pijlinktvis met ansjovis, courgette en kappertjes
crème van courgette – snijbiet –  jonge spinazie – gekonfijte aardappel – knoflookschuim

 

NAGERECHTEN

Keuze uit onze dessertkaart

 

3-GANGEN SEIZOENSMENU:
PRIJS PER PERSOON €55


4-GANGEN SEIZOENSMENU*
PRIJS PER PERSOON €65

*Het 4-gangen menu wordt uitgebreid met een tussengerechtje:

Scrigni con burrata di Puglia
pasta gevuld met burrata  – asperges – San Daniele ham

MOEDERDAG 12 MEI

GASTRONOMISCH LUNCHEN MET LIVE ACHTERGROND MUZIEK

 

VOORGERECHTEN

Vitello tonnato “Deluxe”
een reïnterpretatie van de klassieker anno 2019

OF

Open ravioli

kingkrab – tartaar van asperges – schuim van citroengras – lenteui

TUSSENGERECHT

Tagliolini nero all astice

zwarte pasta – jus van schaaldieren – 1/2 kreeftje


HOOFDGERECHTEN

Filet van lam

kruidenkorst – artisjok – broccoli – knoflookaardappel – jus van rode wijn

OF

Vis uit de dagvangst

klassieke beurre blanc – grijze garnaaltjes – gebrande prei – rucolapuree

NAGERECHTEN

Soepje van witte chocolade

ijs van geroosterde kokos – verse aardbeien – munt

OF

Huisbereide cheesecake

yoghurt ijs – passievrucht – crumble van noten

 

4 – GANGEN Moederdagmenu

PRIJS PER PERSOON €75.

 

 

Op 12 mei zijn we alleen geopend voor de lunch en serveren enkel het moederdagmenu, a la carte eten is dan niet mogelijk.  Wijzigingen in de gerechten zijn niet mogelijk.
Voor kinderen onder 14 jaar voorzien we aangepaste gerechten.
 

RESERVATES

Reservaties voor deze gelegenheid worden enkel via ons reservatiesysteem geregistreerd.
Telefonisch kunnen er geen reservaties genoteerd worden.

 

 

over ons

Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingrediënten en producten.

Lees meer